Toiminta-ajatus

Oulunsalon Trimmi pyrkii edistämään ihmisten kanssakäymistä ja fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin saavuttamista liikunnan avulla.

Lavis - lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.

Circuit on kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva kuntopiiriharjoittelu, jossa jokainen tekee omaa tahtiaan ja omien tuntemustensa mukaan. Syketasoja vaihdellen monipuolista ja tehokasta liikuntaa koko keholle.Tunti sopii erinomaisesti myös miehille.

Kehonhuolto-tunnilla huolletaan viikon pääteeksi kehoa (- ja vähän mieltäkin). Tunti sisältää monipuolisesti venyttelyjä, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia sekä lyhyen rentoutushetken.

Kuulailu Lihaskuntoa aikasarjoina kuulan ja kehonpainon avulla toteutettuna omassa tahdissa musiikin tsempatessa.

Marikan treeni Torstain treeneissä hengästytään ja hikoillaan Marikan tyyliin. Sykkeen nosto ja lihaskunto osuudet erilaisin keinoin/välinein. Facebookissa ilmoitellaan tarvittaessa tarkemmin.

Toiminnallinen lihaskunto on monipuolista lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla ja myös välineitä käyttäen. Harjoittelulla kehitetään liikkuvuutta, lihasvoimaa, nopeutta ja kestävyyttä, mutta kukin omien edellytysten mukaan.

Jooga antaa sinulle notkeutta, voimaa ja tasapainoa sekä kehoon että mieleen. Trimmin jooga on tarpeeksi luja mutta sopivasti lempeä hathajoogaharjoitus, jossa jokainen harjoittelee oman tuntemuksensa mukaan kokeneen joogaopettajan ohjauksessa.

Sointukylvyssä  saa pötkötellä viltin alla silmät suljettuina ja kietoutua äänimaljojen pehmeään laulantaan. Maljat ovat käsin taottuja tiibetiläisiä äänimaljoja. Sointukylpy on rauhoittava ja syvärentouttava, maljojen lempeä ja syvä värähtely yltää kehon jokaiseen soluun ja sopukkaan saaden aikaan harmonista värähtelyä.